Левски се интересува от трансфер на нападателя Матия Монтини от

...
Левски се интересува от трансфер на нападателя Матия Монтини от
Коментари Харесай

Левски следи италиански голмайстор от Румъния

Левски се интересува от трансфер на нападателя Матия Монтини от Динамо Букурещ, твърди telekomsport.ro. Италианецът е голмайстор на тима с девет попадения и една асистенция.
Матия Монтини е младеж на Рома, само че няма мач за представителния отбор на италианския гранд, а 38 дуела и 22 гола в Примавера. Той има четири сезона за Беневенто сред 2011-а и 2015-а година, след което играе за Фералписало, Читадела, Юве Стабия, Арецо, Про Патрия, Монополи, Бари и Ливорно, за които има общо 27 гола. За връх в неговата кариера може да се смята единственият му мач за националния тим на Италия до 20 години, изигран на 9-и февруари 2011-а година. Тогава Монтини е бил на 18 години, 11 месеца и 12 дни.

Монтини, който е на 27 години и е висок 184 см, е набелязан от новия основен скаут на " сините " Богдан Патрашку. Той го е следил от трибуните в мача против Ботошани, приключил с победа с 1:0 за Динамо.
" Днес беше малко по-притеснен, тъй като го наблюдаваше различен тим. Той разбра за това и може би играеше по-егоистично от естественото. Монтини има контракт за още една година и сега не се тормозим, че може да си тръгне ", сподели треньорът на Динамо - Мирча Редник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР