Левски се е заел да събира бивши играчи на европейски

...
Левски се е заел да събира бивши играчи на европейски
Коментари Харесай

Левски чака крило от Манчестър Юнайтед

Левски се е заел да събира някогашни играчи на европейски грандове. След Барселона на прицел е Манчестър Юнайтед. До три дни в София идва французинът Габриел Обертан. Това потвърдиха за „ Спортно шоу Гонг “ два самостоятелни източника.

Преговорите сред „ синия “ клуб и футболиста текат интензивно от няколко дни и по всичко проличава, че са пред край. От „ Герена “ са подготвени да изпълнят финансовите искания на Обертан.

Габриел Обертан е някогашен футболист на Манчестър Юнайтед. Там той игра с Димитър Бербатов. Кариерата му започва от Бордо, а след това минава и през тимовете на Нюкасъл, Анжи Махачкала и Уигън, където игра за последно. Най-силен е престоят му при „ свраките “. За тях Обертан игра пет сезона.

Крилото има зад тила си 71 мача във Висшата лига, 69 мача в Лига 1 и 14 срещи в Шампионската лига. Обертан има участия в младежките и юношеските обединения на Франция, само че няма мач за мъжете на „ петлите “.

Пред трансфер в Левски е и централен бранител от клуб в Примера дивисион. Името му не е известно. Припомняме, в Левски към този момент са горди с привличането на халфа Жорди Гомес, минал в миналото през Барселона. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР