Левски също е пробвал да привлече един от атрактивните играчи

...
Левски също е пробвал да привлече един от атрактивните играчи
Коментари Харесай

Левски се разминал с халф на Ботев

Левски също е пробвал да притегли един от атрактивните играчи на Ботев (Пловдив) в състава си. Докато ЦСКА-София настойчиво преследваше Тодор Неделев, на " Герена " са се насочили към много по-реалистична цел - халфът Серкан Юсеин. Именно офертата от " сините " е била повода той да бъде закован на пейката, а на неговата позиция да бъде налаган Радослав Терзиев, който по принцип играе като централен защитник или десен бек.

В последна сметка самият Юсеин е предпочел да остане в Ботев, където сигурно ще получи повече игрово време, вместо да се бори със мощната конкуренция в халфовата линия на " Герена ". " Сините " пък и не са били доста настоятелни, защото е трябвало да заплащат трансферна сума, защото той има контракт до края на сезона.

След отхвърли и на Мартин Райнов от Берое, Левски въпреки всичко притегли двама нови футболисти, които да запълнят дупката, оставена след напускането на Жорди Гомес - Богдан Вашчук от ФК Рига и португарецът Нуно Рейш от Витория (Сетубал), който също така може да бъде употребен и като централен защитник и десен бек.

" Меридиан мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР