Левски събра 29 играчи и се запуши по някои постове,

...
Левски събра 29 играчи и се запуши по някои постове,
Коментари Харесай

Левски не може да разкара ненужните си играчи

Левски събра 29 играчи и се запуши по някои постове, само че в този миг на " Герена " не могат да се оправят с този въпрос, който може да докара до съществени проблеми в съблекалнята. " Сините " се бавят с преотстъпването на футболистите, които рядко попадат в сметките на Славиша Стоянович.

Треньорът сподели, че ще разгласи имената им на Наско Сираков, само че до този миг " сините " не са се разделили с нито един състезател. Изключение прави Петър Иванов, който води подготовка с тима, само че пък се прибра в София от Бургас, където бе чартърен на Нефтохимик. Там обаче бе изпъден от квартирата си поради неплатен наем, а се оказа и непотребен при осъществена треньорска рокада. Сега бе пратен в Своге, където имаха потребност от още един вратар, написа " Тема Спорт ".

На този стадий обаче на " Герена " удрят на камък с тимовете, където би могло да пратят до лятото футболистите чартърен. Те или желаят такива, от които Стоянович не желае да се откаже, или не могат да подсигуряват, че фрагментите на Левски ще бъдат титуляри. Последното е значимо условие на " сините ", с цел да може играчите им да се развиват, а Стоянович да ги държи под око. Очаква се развръзката да настъпи в околните дни, тъй като няма доста време до затварянето на трансферния пазар у нас. Това ще се случи на 28 февруари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР