Левски разби Локомотив София с 6:0 и зарадва феновете си

...
Левски разби Локомотив София с 6:0 и зарадва феновете си
Коментари Харесай

Непознатият Уелтън

Левски разруши Локомотив София с 6:0 и зарадва почитателите си дни преди реванша с Шкупи от втория прелиминарен кръг на Лига на конференциите. " Сините " правеха каквото си изискат с клетия си противник на " Герена ". Джавад Ел Джемили блесна с две попадения, а по един път се разписаха Андриан Краев, Роналдо, Марин Петков и Илиян Стефанов. 

Макар и да не съумя да означи, суперлативи за представянето си заслужава и Уелтън. В мача с " червено-черните " бразилецът се появи в непозната до този миг страна - като помощник. Звездата на " сините " досега беше прочут с това, че рядко подава, а в множеството случаи обича самичък да приключва офанзивите, които подема отляво. 

В неделната вечер Уелтън се отличи с две асистенции за първите два гола във вратата на противника. Първо Левски извърши заучено корнер, при който с меко центриране крилото качи топката на главата на Краев, който вкара за 1:0. Малко по-късно Уелтън получи страховит диагонален пас от Краев отляво, проби и подаде на навлизащия в наказателното поле Ел Джемили, който показва ужасно първо допиране, с което си сътвори позиция за удар и матира Бабукар Гайе за 2:0. 

В прикаченото видео може да се насладите още веднъж на двете асистенции на Уелтън. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР