Левски-Раковски в момента не е част от Левски, това е

...
Левски-Раковски в момента не е част от Левски, това е
Коментари Харесай

Левски опитва да си върне контрола върху база Раковски, Пелето прибрал 200 бона за година

Левски-Раковски сега не е част от Левски, това е оповестил изпълнителният шеф на “сините” Красимир Иванов на среща с родители в неделя вечерта. Сбирката е била по самодейност на ПФК Левски АД и се е провела на стадион “Раковски” - до сгурията, на която упражняват децата. На нея, с изключение на Иванов, са участвали спортният шеф Даниел Боримиров и Пламен Николов, който бе назначен на мястото на уволнения Станислав Ангелов-Пелето.

По думите на финансиста задачата на срещата е била родителите да бъдат осведомени, че Левски пробва да си върне контрола върху база “Раковски”, “завладяна” от Пелето. Присъствалите родители останали разочаровани, тъй като клубът нямал визия за развиване на школата, защото Левски-Раковски на процедура е обособен от Левски от Станислав Ангелов.

Иванов е разкрил, че единствено за една година възнаграждението на Ангелов е било 200 000 лв.. Издръжката въз основата пък възлизала на 400 000 лв. за 12 месеца, написа “Тема Спорт”. В момента сдружението “Левски-Раковски”, ръководено от някогашния капитан и състезателен шеф на 26-кратния първенец на България, има дълготраен контракт за наем (или концесия) с Министерство на вътрешните работи за стадион “Раковски”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР