Левски-Раковски в момента не е част от Левски, това е

...
Левски-Раковски в момента не е част от Левски, това е
Коментари Харесай

Шефовете на Левски с вързани ръце - Пелето контролира база Раковски

Левски-Раковски сега не е част от Левски, това е оповестил изпълнителният шеф на сините Красимир Иванов на среща с родители в неделя вечерта.

Сбирката е била по самодейност на ПФК Левски АД и се е провела на стадион " Раковски " - до сгурията, на която упражняват децата. На нея, с изключение на Иванов, са участвали спортният шеф Даниел Боримиров и Пламен Николов, който бе назначен на мястото на уволнения Станислав Ангелов-Пелето.

По думите на финансиста задачата на срещата е била родителите да бъдат осведомени, че Левски пробва да си върне контрола върху база " Раковски ", " превзета " от Ангелов. Присъствалите родители останали разочаровани, тъй като клубът нямал визия за развиване на школата, защото Левски-Раковски на процедура е обособен от Левски от Станислав Ангелов.

Иванов е разкрил, че единствено за една година възнаграждението на Ангелов е било 200 000 лв.. Издръжката на база " Раковски " пък възлизала на 400 000 лв. за 12 месеца, написа " Тема Спорт ".

В момента сдружението " Левски-Раковски ", ръководено от Станислав Ангелов, има дълготраен контракт за наем (или концесия) с Министерство на вътрешните работи за стадион " Раковски ".

 Левски-Раковски с писмо до
Левски-Раковски с писмо до " сините ": Левски е концепция, а не управления и персонални упоритости!

Родителите на децата от ДЮШ недоволни от отношението на шефовете
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР