Левски работи в насока да изчиства имиджа на клуба. Имахме

...
Левски работи в насока да изчиства имиджа на клуба. Имахме
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: "Левски" работи върху изчистване на имиджа си

Левски " работи в тенденция да почиства имиджа на клуба. Имахме проблеми в тази тенденция при привличането на новия футболист ", това сподели треньорът на сините Станимир Стоилов.

Преди ден " Левски " разгласи, като договорът с Ноа Сонко Сундберг влиза в действие от януари 2022 година

" Заради това, че клубът е бил неточен напоследък към играчи и това основава проблеми. Точно върху това работим - изчистване на имиджа и състезателен, и финансов. На всички ни се желае това да случи бързо, само че към този момент са направени дребни крачки, мижави, по този начин да кажем. "

" Важно е да се вижда, че се работи. След като се работи съществено и отговорно, рано или късно ще дойдат и резултатите. Искам към Нова година да имам изясненост на 80% с какъв тим ще разполагаме за идващото състезание ", сподели Стоилов.



В събота сините се изправят против " Славия " като посетители в мач от 14-ия кръг на Първа лига. Според Стоилов срещата ще бъде сложна, като белите са един от най-добре представящите се тимове в шампионата.

Специалистът си пожела " Левски " да играе по подобен метод, че да няма разлика дали е хазаин или посетител. " Във всеки мач " Левски " би трябвало да има превъзходство от самото начало, без значение къде играем. Ще опитаме да създадем проблеми на един от най-проспериращите тимове. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР