Левски пусна виртуални билети за реванша с ПАОК - Доволен

...
Левски пусна виртуални билети за реванша с ПАОК - Доволен
Коментари Харесай

Лафчис: Левски надигра и надхитри ПАОК, Стоилов знае най-добре Левски какво го очаква в Солун

 Левски пусна виртуални билети за реванша с ПАОК Левски пусна виртуални билети за реванша с ПАОК
- Доволен ли сте от това, което демонстрираха " сините " " и триумфа с 2:0 над ПАОК?

- Доволен съм след тази победа. Това е огромен триумф и дава огромна вяра и на тима, и на почитателите. Една неповторима вечер, която ще се помни дълго време. Понеже съм в Гърция, следих срещата по малкия екран. За гърците беше огромно отчаяние, само че това е футболът. Надявам се след втория мач ние да продължим и да сме щастливи.

- Опасен резултат или добър задатък е 2:0?

- Това е резултат, който от мнозина експерти се дефинира като доста рисков, а други го дефинират като един стабилен задатък. Вторият мач ще бъде доста сложен. Както в първата среща можеше да вкараме още голове, по този начин можеше и да допуснем, макар че нямаше съществени пропуски пред нашата врата. Аз още преди първия дуел споделих, че всичко ще се реши на " Тумба ". Мъри Стоилов знае най-добре Левски какво го чака в Солун. Аз мисля, че " сините " ги чака екзалтирана агитка и офанзиви от първата минута, което пък дава отлични шансове нашите бързи футболисти да осъществят на контраофанзива и могат да решат мача още в първите минути. Защото, в случай че вкараме един гол там, към този момент става доста мъчно за тях. Въпреки, че го няма правилото за гол на непознат терен, за тях ще бъде доста мъчно.

- Можем ли да кажем, че Левски надигра и надхитри ПАОК?

- Да! Левски и надигра, и надхитри ПАОК. Първо те изпаднаха в потрес след този ранен гол на Уелтон. Не съумяха да напипат правилния темп през цялото първо полувреме. " Сините " имат преимущество в това, че са по-подготвени игрово. Все отново нашето състезание към този момент стартира. Но това не оправдава играта на ПАОК.

- Как локалните дефинират загубата от Левски?

- Тук това проваляне го дефинират като покруса. Никой не е очаквал. Много се написа по адрес на Луческу, само че моето мнение е, че не треньорите играят на терена, а футболистите. Много пъти треньорите поемат виновността за случилото се. Тук към момента не могат да повярват, че ПАОК са позволили толкоз ранни два гола и са посочили една доста вяла игра. Още нищо не е свършило и Мъри знае по какъв начин да подходи. Надявам се момчета да съумеят да покажат добра игра и да отстранят ПАОК. Желая триумф на Левски!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР