Левски пусна виртуални билети за финала на SESAME Купа на

...
Левски пусна виртуални билети за финала на SESAME Купа на
Коментари Харесай

Левски пусна виртуални билети за финала и призова: Да запишем пореден рекорд!

Левски пусна виртуални билети за финала на SESAME Купа на България против ЦСКА. Сблъсъкът е в неделя от 17:00 часа на Националния стадион "Васил Левски ". Пропуските за срещата за почитателите на "сините " бяха изкупени за броени минути, а в този момент последователите на столичния гранд имат опция да поддържат обичания си клуб с колекционерски билети.

Ето какво написаха от Левски:

"Остават броени дни до финала за Купата на България. Последен конфликт от шампионата, по време на който изковахме всяка една победа дружно! Хиляди „ сини “ сърца извършиха трибуните за полуфиналните срещи с „ Лудогорец “, а в този момент и националният стадион „ Васил Левски “ ще се трансформира в левскарско море.

Момчетата на Станимир Стоилов са подготвени да се раздадат до последната секунда за своите правилни последователи, а всички почитатели ще имат опцията да поддържат отбора и със закупуването на виртуални билети.

От през днешния ден в продажба са колекционерски талони за финала на 15 май от 17:00 часа!

Виртуални билети за мача могат да бъдат закупени в формалния магазин на „ ПФК Левски “, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК:

Да запишем следващ връх! "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР