Левски пусна в продажба билетите за реванша от полуфиналите на

...
Левски пусна в продажба билетите за реванша от полуфиналите на
Коментари Харесай

Левски: Ехото от трибуните ще бъде най-големият стимул за победа

Левски пусна в продажба билетите за реванша от полуфиналите на SESAME Купа на България против Лудогорец. Мачът е в петък на стадион " Георги Аспарухов ".

Столичани имат преднина след 3:2 в първата среща в Разград.

Ето какво написаха " сините ":

" Левскари,

В петък следва решаващият конфликт за място на финала за Купата на България. На терена " сините " ще излязат с единствената мисъл за победа, а ехото от трибуните ще бъде най-големият тласък за това те да изковат крайния триумф.

Първият мач в Разград, играчите на Станимир Стоилов завоюваха благодарение на цялостен гостуващ бранш зад тила си и поддръжката на хиляди " сини " сърца. Сега е време да напълним до краен лимит своя дом.

На " Герена " ни чака поредна борба. Нека я спечелим дружно!

От през днешния ден в продажба са билетите за срещата-реванш от ½ финалите в шампионата за Купата на България против " Лудогорец " в петък, 22 април от 19:00 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов "! Пропуските се продават до привършване на количествата в формалния магазин на " ПФК Левски ", в мрежата на Eventim и онлайн ТУК:

Паралелно с тях от през днешния ден са налични и колекционерски виртуални билети за срещата с цена 10 лв., които могат да бъдат закупени в формалния магазин, в мрежата на Eventim и онлайн от ТУК:

Под мотото " Левски е безконечен " талоните са още една опция за всеки левскар да изрази своята финансова и морална поддръжка към клуба! ".

" Сините " посрещат ЦСКА в две Вечни дербита при юношите тази седмица

Ето програмата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР