Левски пуска колекционерски билети по повод 109-и си рожден ден.Левски

...
Левски пуска колекционерски билети по повод 109-и си рожден ден.Левски
Коментари Харесай

Левски пуска колекционерски билети по повод 109-и си рожден ден

Левски пуска колекционерски билети във връзка 109-и си рожден ден.
 Левски наказа грешките на Локомотив (Пловдив) и приближи третото място Левски наказа грешките на Локомотив (Пловдив) и приближи третото място
" На 24 май 2023 година вековният отбор още веднъж чества. " Сините " стават на 109, а от през днешния ден в продажба се пускат виртуални билети под надпис " 109 години идея, концепция, метод на живот! ".

Колекционерските талони са без ограничаване и в наличност е целият потенциал на стадион " Георги Аспарухов ". Цената на билета е 10 лв., а закупуването му подсигурява както морална, по този начин и финансова поддръжка към клуба ", пишат от лагера на Левски.

" Билетите се продават в формалния магазин на ПФК Левски на стадион " Виваком Арена – Георги Аспарухов ", в цялата мрежа на Eventim, както и онлайн. Да отбележим дружно 109-годишнината на клуба! ", прибавят " сините " на формалния си уебсайт.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР