Левски пропусна седем дузпи през есенния дял на сезона, като

...
Левски пропусна седем дузпи през есенния дял на сезона, като
Коментари Харесай

Прокоба дузпи за Левски

Левски пропусна седем дузпи през есенния дял на сезона, като играчите на Станимир Стоилов са заставали зад бялата точка общо 14 пъти. Такова нещо не се е случвало от началото на новото хилядолетие. Статистиката демонстрира, че сходна черна серия е имало само в интервала на Делио Роси като треньор на " сините ".

През сезон 2017/18 бяха пропуснати шест дузпи против шест вкарани. И тогава, както и в този момент, няма щатен реализатор от бялата точка. Върхът беше на финала за купата на България против Славия, когато при дузпите след края на постоянното време Жорди Гомес, Хали Тиам и Роман Прохазка се провалиха при ударите си.

Прохазка е на второ място при чужденците с най-вече изпълнени дузпи за " сините ". Той е с 10, а водачът Седрик Бардон е с 12. Интересното е, че словакът и французинът имат по два пропуснати 11-метрови наказателни удари.

От чужденците, стреляли от бялата точка повече от два пъти с екипа на Левски, без неточност са единствено Гара Дембеле, Гари Родригес, Давиде Мариани, Жоазиньо и Найджъл Робърта.

Гари Родригес е вкарал и осемте си опита от 11-те метра, до момента в който Дембеле не е имал неточност при седемте си осъществявания. Мариани е с пет, а Жоазиньо и Робърта с по четири.

№1 в класацията по най-вече пропуснати дузпи за Левски измежду чужденците е Паулиньо, който се провали и при двата си опита да се разпише за клуба от такава обстановка, написа " Блиц ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР