Левски продължава подготовката си за предсоящия мач от 20-ия кръг

...
Левски продължава подготовката си за предсоящия мач от 20-ия кръг
Коментари Харесай

Трима не взеха участие в тренировката на Левски, Миланов отново на “Герена”

Левски продължава подготовката си за предсоящия мач от 20-ия кръг на efbet Лига против Пирин в Благоевград. Участие в тренировката не взе Илиян Стефанов, който е болен. Билал Бари продължава възобновяване си със занимания във фитнеса, а Жереми Петрис заложи на бегови извършения. Защитникът няма да е разполагаем на Мъри за визитата в Благоевград.

Междувременно някогашният футболист на “сините ” Георги Миланов посети “Герена ”, където се видя с досегашните си съотборници. Той получи и плакет заради заслугите си към клуба. Халфът, който бе продаден на Ал Джафра през зимата, поговори и с управителните фактори на родния гранд - Наско Сираков, Станимир Стоилов и Даниел Боримиров.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР