Левски продължава да следи с интерес потенциални нови попълнения за

...
Левски продължава да следи с интерес потенциални нови попълнения за
Коментари Харесай

Левски ще се пробва отново за две основни цели от зимата

Левски продължава да следи с интерес евентуални нови попълнения за своята офанзива, като измежду набелязаните имена се отличават тези на двама български футболисти - Ангел Бастунов и Александър Колев.

Въпреки че клубът беше на крачка от привличането на Бастунов, като даже бяха уредени множеството елементи по прехвърлянето, нападателят на Хебър в последна сметка остана на стадион „ Георги Бенковски “. Левски обаче не изключва в бъдеще да се опитва още веднъж за неговото привличане и ще продължи да следи изявите му деликатно. Същата тактика се ползва и с Алекс Колев от Крумовград, който заради наказване няма да може да играе против столичния гранд в идния мач сред двата отбора в неделя.

„ Сините “ търсят подкрепление в офанзива, защото сега Левски разчита главно на Рикардиньо. Билал Бари към момента не е в оптимално физическо положение след травма, а Илиян Стефанов изпадна от строя за дълъг интервал заради тежка контузия. Младият Преслав Бачев пък занапред ще натрупа повече опит в първия тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР