Левски продължава да се мъчи в първенството. Сините четвърти мач

...
Левски продължава да се мъчи в първенството. Сините четвърти мач
Коментари Харесай

Левски пак се мъчи

Левски продължава да се мъчи в шампионата. " Сините " четвърти мач останаха без победа, като са с три равенства и една загуба. В тези дуели столичани се разписаха едвам два пъти.
Пред 10 000 души на " Герена " Левски и ЦСКА 1948 не съумяха да си вкарат гол. Така в класирането отборът на Мъри Стоилов остава шести с 27 точки, до момента в който " алените " събраха 32 т. и са трети - на 5 т. от водача ЦСКА. 
На " Герена " двата тима изиграха здрав мач с доста единоборства и динамичност. Още в 7-ата минута гостите имаха основателни искания за дузпа за нарушаване против Ивайло Чочев, само че реферът Георги Гинчев я подмина. После Стоилов направи насилствена смяна, откакто Илиян Стефанов се контузи и на негово място в игра се появи Марин Петков (21). Играчите на Любослав Пенев имаха повече обстановки преди почивката - Чочев не съумя да вкара с глава от близко, а в самия завършек на първата част поредно вратарят на Левски Пламен Андреев избави удари на Елитон и Сердюк. През втората част " сините " бяха по-активни, постановиха териториално предимство и опитваха да пробият отбраната на противника. В 60-ата минута Роналдо се озова на добра позиция, само че стреля в навън. Филип Кръстев (62) пък удари гредата на гостите.
ЦСКА 1948 имаха и аудитория. В Сектор Г беше шефът на отбора Цветомир Найденов, както и Стойчо Младенов, Спас Джевизов и Радослав Здравков. Бившият главатар на Северната естрада Димитър Ангелов-Дучето също изгледа онлайн дербито.
" Хубав мач на " Герена ", атмосфера, организация... Трябва още малко по-силен тим и ще обезвреждаме Кашай и неговите ментета изцяло ", разгласи Найденов.
" Мога да похваля момчетата, оправиха се в един тежък и комплициран мач. Тежък и комплициран мач, само че не от спортно-техническо естество, а от нещо друго.
Съдийската тройка не можа да се оправи. Изключително пристрастни, изключително когато би трябвало да се вадят картони. Да, ние си получихме справедливо доста картони, само че и футболисти на Левски трябваше да получат по същия метод. Имаше много обстановки, противоположни решения. Даже футболистите и от двата тима разясняват какъв брой е срамно и тъпо. Очевадни обстановки, в които се взима неверното решение.
Иначе добър мач, съществено, дисциплинирано, съсредоточено - това е пътят, отлично на момчетата. Целта е да играем добре и да печелим мачовете, все още всичко се случва ", сподели Пенев.
" Стана добра футболна борба. Нашият тим малко по-лежерно игра през първото полувреме. Имахме предимство. Второто полувреме създадохме задоволително моменти, в които да решим мача. Явно не сме намерили лекарството за гол. Ще би трябвало да извървим сложния и муден път. Тримата централни нападатели получиха травми, само че това не е опрощение. Трябва да намерим решение на казуса. ЦСКА 1948 играха на положително равнище, добре се отбраняваха. Играят по-добре. Стана добра футболна борба.
Готови сме за гостуванията край морето. Ако не се подготвим бързо, Черно море ще ни приготви незабавно. Нещата ще се получат по бавния и сложен път ", сподели Стоилов. Тимът му гостува в сряда на варненци в отсрочен мач от IV кръг.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР