Левски продължава да работи упорито по партньорства, които се очаква

...
Левски продължава да работи упорито по партньорства, които се очаква
Коментари Харесай

Левски отново в търсене на спонсори

Левски продължава да работи настойчиво по партньорства, които се чака да докарат съществени дивиденти по популяризирането на марката му. Преди дни от " Герена " подписаха с компания, която е измежду водещите у нас в продажбата на автомобилни гуми, а скоро следва да бъде подписано още една такова.

" Целта ни е да обхванем всички сфери, тъй като по този начин улесняваме и нашите почитатели ", разясниха от " Герена ", представени от " Мач Телеграф ".

Според " сините " това ще бъде и сериозна крачка за привличането на по-големи спонсори, които ще оказват помощ на Palms Bet при обезпечаването на бюджета на тима. Голямата цел, която са си сложили " сините ", е да влязат с гръм и тропот в огромните търговски вериги, което ще им даде сериозна преднина пред останалите родни клубове.

Иначе на " Герена " са щастливи, че съумяха да обезпечат и нужната техника, с цел да може Станимир Стоилов да има по-ясна преценка за физическото положение на играчите, както и за влагането на всеки един от тях в мачовете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР