Левски продължава да оглежда свои бивши кадри за евентуално завръщане

...
Левски продължава да оглежда свои бивши кадри за евентуално завръщане
Коментари Харесай

Левски обмисля да си върне халф?

Левски продължава да оглежда свои някогашни фрагменти за вероятно завръщане на " Герена ". Един от тях е халфът на Арда Радослав Цонев, твърди " Мач Телеграф "  Той напусна " сините ", откакто Станимир Стоилов пое тима. Твърдеше се, че той и брат му не желаят да понижат заплатите си. Боби се озова в Китай, а Ради остана у нас и сега е измежду водещите фигури в Арда. За тима от Кърджали Цонев досега е записал 12 мача за шампионата, в които има 1 гол и 3 асистенции.

На " Герена " търсят плеймейкър, който да пасне на схемата на Николай Костов и да бъде по-постоянен в изявите си от халфовете, които сега се подвизават в отбора. Освен това наставникът е добре осведомен с качествата на Цонев. Близнаците небрежно му влязоха под кожата при първия му престой в Левски. Тогава обаче той съжаляваше, че на Ради и Боби им липсва повече опит. Сега обаче те не могат да се оплачат от подобен.

Ради има контракт с Арда до лятото на 2024 година, което го прави примамлива цел. Мнозина обаче чакат и то с право, че " сините " първо може да се опитат да вземат различен по-непознат състезател за този пост, както се случи с Дарлан и Фадига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР