Левски продължава да има сериозен интерес към защитника на Берое

...
Левски продължава да има сериозен интерес към защитника на Берое
Коментари Харесай

Левски отново напира за защитник на Берое

Левски продължава да има сериозен интерес към бранителя на Берое Александър Василев. През лятото " сините " ще създадат нужното, с цел да привлекат 24-годишния ляв бек на заралии. Петър Хубчев искаше бранителя още предишното лято, само че в последна сметка двата клуба не се схванаха на финалната права. Сделката пропадна, тъй като тогава нещата се проточиха, а " сините " бързаха със селекцията. Преди старта на акцията Левски взе осем нови индивида, само че единственият състезател, с който разполагаше за лявата зона на защитата бе Иван Горанов. Сега обстановката не е доста по-различна. Все отново с привличането на Деян Лозев, който играе отдясно, при потребност капитанът Живко Миланов може да застане отляво.

И до момента в който в Левски имат недостиг на този пост, не по този начин стоят нещата в Берое. През пролетта заралии разчитат в тази зона на стигналия до националния тим Крум Стоянов, а там може да играе още Ахмед Туба.

През идната акция на " Герена " ще имат тим, съвсем напълно формиран от българи. Това призна и португалецът Нуно Рейш в изявление за медии в родината си. В полезрението на столичани е и 17-годишният централен бранител на Ботев (Пловдив) Станислав Работов. Младежът обаче избира да остане при " жълто-черните ".

След края на сезона в Левски следва съществено " проветряване " на съблекалнята. Раздялата със скъпоплатените чужденци е неизбежна. Клубът възнамерява да продаде част от иностранците. Сред тези, които могат да вкарат свежи средства в касата са Холмар Ейолфсон и Паулиньо. Към бразилеца интерес има от Шабаб ал Ахли, където играе Давиде Мариани. " Сините " обаче желаят да задържат в състава си нидерландците Стайн Спиерингс и Найджъл Робърта.

" Тема спорт "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР