Левски продължава да бъде под финансов мониторинг от УЕФА, но

...
Левски продължава да бъде под финансов мониторинг от УЕФА, но
Коментари Харесай

На “Герена” са спокойни за европейския лиценз

Левски продължава да бъде под финансов мониторинг от УЕФА, само че на този стадий няма терзания от налагане на нови санкции. От “Герена” към този момент са дали “цял кашон” с документи. От централата са осведомени с финансовото положение на клуба все още.

Точно преди година от УЕФА изведнъж постановиха санкция от 1 млн. евро. Срокът бе 31 януари 2019 година, само че от новото управление на Левски бяха помолили за пролонгация с един месец - компромис, на който УЕФА се съгласи, и поради контактите на преди малко пристигналия от БФС изпълнителен шеф Павел Колев. Отделно от това “сините” бяха изтръскани с санкция от 100 хиляди евро.

Сега към този момент документите на клуба за европейски лиценз е съгласно разпоредбите. Описани са всички финансови интервенции, разсрочвания към Национална агенция за приходите и връзки с предходни притежатели и спонсори. Изскачането на подводни камъни не е изключено, само че от “Герена” ще посрещнат оценката от УЕФА с позитивни упования.

Левски ще играе идващото си домакинство в евротурнирите при изцяло отворен стадион. През последната акция семейството с Ружомберок се организира при отчасти затворени трибуни поради глоба от гостуването в Словения. Левски ще бъде под изключително наблюдаване и в този аспект. Евроцентраланта праща свои секрети чиновници да наблюдават държанието на публиката, изключително в частта за расизъм.

“Тема Спорт” efbet Лига 17 кръг, неделя 24 ноември  Левски 17:45предстои  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР