Левски призова привържениците си, които ще са до стадиона, да

...
Левски призова привържениците си, които ще са до стадиона, да
Коментари Харесай

"Левски" се притесни от провокации, призова феновете за европейско поведение

" Левски " прикани последователите си, които ще са до стадиона, да съблюдават положителното държание по време на мача с " Хайдук ". Сините са обезпокоени от възможни провокации.

Двубоят от втория прелиминарен кръг от Лига Европа ще се играе пред празни трибуни поради наказването на българския тим. От клуба сложиха видеостена до стадиона, пред която почитатели ще се съберат, с цел да гледат мача.

" Искаме още веднъж настоятелно да помолим всички, смятащи да следят мача пред бранш А, да не носят тениски, флагове или други продукти със неразрешени знаци, да не палят пиротехнически произведения и да не скандират расистки песни. Напомняме, че " Левски " е под тежък мониторинг и възможни противопоказни дейности от страна на последователите ще изхвърлят тима за две години от европейските клубни шампионати ", се споделя в обръщението на клуба.

От " Левски " показват, че са наясно " с множеството зложелатели и множеството провокации, които текат през последните дни в обществените мрежи ". " Фалшиви профили приканват за потребление на пиротехника и други неразрешени от УЕФА способи за само да се навреди на клуба. Тези профили се показват за левскари, само че нямат нищо общо със синята концепция и който и да било от вас. "



През нощта последователи на клуба пробваха да смутят футболистите на " Хайдук ". Те пуснаха продължителна заря на метри от хотела, в който е настанен хърватският тим в София.

Напрежението към дуела в Лига Европа стартира още преди първия мач, когато имаше конфликти сред почитатели на двата тима.

" Левски " загуби с 0:1 преди седмица. Тази вечер дуелът е от 20.00 часа на " Георги Аспарухов ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР