Левски приема Лудогорец в мач от последния кръг на efbet

...
Левски приема Лудогорец в мач от последния кръг на efbet
Коментари Харесай

Левски слага край на сезона срещу Лудогорец с нов син празник на Герена

Левски приема Лудогорец в мач от последния кръг на efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 20:30 часа и ще се излъчва онлайн по DIEMA SPORT. В уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно по време на конфликта.

На „ Герена” през днешния ден ще има нов „ син” празник. До момента са продадени близо 11 000 билета за мача, като се чака стадионът още веднъж да бъде цялостен. Преди седмица Левски завоюва SESAME Купа на България след пердах над ЦСКА, а през днешния ден почитателите ще имат опция да се снимат с трофея. Купата ще бъде изложена пред Сектор А от 16:30 часа.

Възпитаниците на Станимир Стоилов са единствено на точка от третото място в крайното класиране. През пролетта тимът позволи едвам една загуба – против Лудогорец в Разград с гол в 90-ата минута. След това „ сините” тотално надиграха „ орлите” в двата полуфинала за Купата, а през днешния ден ще са пределно мобилизирани за трети следващ триумф над първенците.

Разградчани подвигнаха купата през предишния уикенд, като са в серия от шест следващи турнирни победи. Тимът има цели 19 точки задатък пред втория ЦСКА, а при започване на пролетния полусезон бяха едвам две.

Левски ще бъде без Уелтън и Николай Михайлов през днешния ден. Първият е с контузия от триумфа над Славия с 2:1, до момента в който вратарят ще остане отвън групата. Завръща се Ноа Сонко Сундберг, заради което се чака Мъри да заложи на скица с трима централни бранители.

Лудогорец ще бъде без Шоу, който е осъден.

Главен рефер на дуела е Владимир Вълков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР