Левски приема Локо (Сф) тази вечер от 20,00 часа в

...
Левски приема Локо (Сф) тази вечер от 20,00 часа в
Коментари Харесай

Левски приема Локо в Деня X за Мъри

Левски приема Локо (Сф) довечера от 20,00 часа в мач от 25-ия кръг на еfbet Лига. По-интересно, обаче е какво ще се случи след неговия край, когато се чака Станимир Стоилов да разгласи дали напуща " сините ".В последните дни напрежението на " Герена " е голямо. Двубоят през днешния ден ще бъде доста необикновен, в случай че в часовете до неговото начало не се случи знамение. Тази вечер, 8 април 2023 година, се чака да завърши вторият престой на Станимир Стоилов в Левски. 

Първият подобен свърши на 4 май 2008 година. Тогава противник на " сините " още веднъж беше Локомотив София, а по-късно се задаваше конфликт с ЦСКА. " Червено-черните " победиха с 1:0 на Герена с гол на Златински в 90-та минута.

Очакванията са през днешния ден стадионът да бъде буре с барут и почитателите да дадат мнението си за протичащото се в клуба. Кой какво ще скандира и коя от силнита фигури ще поддържа следва да разберем. Ясно е едно - погледите ще са ориентирани главно към треньорската пейка на домакините, а след дуела Мъри ще разгласи какви са аргументите да реши самичък да си тръгне от обичания си клуб. 

Наставникът на домакините ще би трябвало да направи промени в титулярния състав. Наказани за мача са Ноа Сонко Сундберг и Асен Чандъров. Мястото на бранителя ще заеме Келиан ван дер Каап, откакто Кристиан Димитров получи травма и не тренира в последните дни. Най-вероятно дуела пропуща и Роналдо. Бразилецът не тренира през вчерашния ден, като се чака отдясно по офанзивата да играе Джавад ел Джемили. 

На върха на офанзивата ще бъде Рикардиньо, а зад него Ивелин Попов. По лявото крило ще нападна Уелтън. 

Станислав Генчев няма проблеми с контузени и осъдени футболисти и ще може да употребява най-хубавото, с което разполага. Атаката на " железничарите " ще поведе Станислав Костов, а ще му оказват помощ Димо Бакалов и Антонио Вутов. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР