Левски претърпя унизителна загуба с 1:3 от Берое на своя

...
Левски претърпя унизителна загуба с 1:3 от Берое на своя
Коментари Харесай

Камбуров: "Берое" е по-стойностен отбор от "Левски"

" Левски " претърпя унизителна загуба с 1:3 от " Берое " на своя стадион " Георги Аспарухов " в мач от V кръг на футболното ни състезание. В воин на старозагорци за следващ път се трансформира ветеранът Мартин Камбуров, който означи две от попаденията и по този метод към този момент има общо рекордните 20 гола против " сините " с екипите на разнообразни тимове.

38-годишният нападател е голмайстор №2 във вътрешното ни състезание, като закръгли сметката си на 220 (пред него е единствено легендата на ЦСКА Петър Жеков с 253), т.е. 9% от всички негови голове са във вратата на " клиентите " му от " Левски ".

Самият Камбуров не без съображение предвид на играта на двата тима установи след мача: " Имаме по-добри играчи от " Левски " и сме по-стойностен тим. "

" Срещу " Левски " ми се получава - вкарах два гола от две положения. А против " Арда " ги изпуснах - добави нападателят. - Всеки нападател е лакомец и по този начин би трябвало да бъде. Ако вкарам 15 гола този сезон, ще продължа да играя футбол. Ако не съумея, ще мисля какво ще върша. "

Същевременно треньорът на " сините " Петър Хубчев отдаде тежката загуба (първа за това първенство) на три " неповторими неточности ", след което пожела да му бъдат обезпечени още футболисти.

" Видях три неповторими наши неточности, след които пристигнаха три гола в нашата врата. Уникални неточности, наши неточности. Топката е в нас и бъркаме ” - сподели някогашният треньор на " Берое ". - Две от грешките са на напълно младо момче, момче от школата (б.р. - Илия Юруков). Какво да създадем? Да го изхвърля от тима? Това са обикновени неточности, може би неточности на растежа. Ако желаеме да разчитаме на такива хора, би трябвало да отстраняваме такива неточности и да ги понижаваме. "

Според Хубчев имало е проблеми при 6-7 играчи, само че това не би трябвало да служи като опрощение. Той обаче още веднъж си направи устата за нови футболисти: " Ще бъда удовлетворен, в случай че вземем най-малко двама или трима индивида в отбранителен проект или такива в средата на терена след напускането на Мариани. "

Колкото до освиркванията от трибуните след слабата игра, Хубчев твърди: " Не отвръщам на освиркванията на почитателите. Не отвръщам и на ръкоплясканията. Това е нещо обикновено във футбола. Тези неща не ме интересуват. Интересуват ме единствено отборът и поставените ми задания. "

Колегата му Александър Томаш, който се трансформира в първия треньор на " Берое ", постигнал 4 следващи победи, означи: " Винаги съм сериозен към моите играчи, само че би трябвало да ги похваля през днешния ден. Проблемът е различен, че съперниците правят оценка какъв тим сме, а ние самите не можем да оценим какъв капацитет имаме. Там имаме работа. С сътрудниците си приказваме, че успехите би трябвало да се одобряват без огромен възторг, а загубите - с усмивка. Виждам голям капацитет, който не съумяваме да задържим непрекъснато,затова съм сериозен и самокритичен. Имаме още доста какво да работим. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР