Левски представи . Той даде съвместна пресконференция с изпълнителния директор

...
Левски представи . Той даде съвместна пресконференция с изпълнителния директор
Коментари Харесай

Левски представи треньора Николай Костов

Левски показа. Той даде взаимна конференция с изпълнителния шеф Даниел Боримиров.

Костов показа екипа си и съобщи, че чака поддръжката на почитателите, играчите и управлението. Той показа, че е поканил Саид Ибраимов, само че към момента не е получил отговор.  В екипа му влизат Божидар Митрев (треньор на вратарите), Тимур Скорак (кондиционен треньор), Кирил Нестеренко (помощник-треньор).

„ Знам в какъв миг попадам в Левски. Имам предстартово неспокойствие. Мога да заявя, че поемам цялата отговорност, тъй като съм имал цялото време на света да мисля и да преценям и знам каква ми е отговорността. Ще се борим на два фронта – да оцелеем като клуб и да бъдем на терена спечелили. Имаме доста добра селекция, само че въпросът е да се сработим с играчите и да продължим процеса “, сподели той.

„ Схемата на игра зависи от трансформациите на състава. Вече даже не приказваме за схеми на игра в актуалния футбол, тъй като тимовете се развиват на избрани стадии. Схемата на игра най-вероятно няма да бъде непокътната. Отборът ще би трябвало да промени държанието си. Левски би трябвало да владее топката през огромна част от времето. Моята цел номер 1 ще бъде владението на топката “, добави Костов.

„ Не можах да се оправя с работа при предходния ми интервал, тъй като имаше доста напрежение. Умишлено не желая да се връщам към тогава. За мен е значимо да бъде признат от играчите, ние с футболистите би трябвало да извървим тежък път и да се оправяме с компликациите “, приключи треньорът.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР