Левски представи днес отбора си за пролетния дял от Първа

...
Левски представи днес отбора си за пролетния дял от Първа
Коментари Харесай

Левски разгроми Сливнишки герой на Герена, новите показаха класа

Левски показа през днешния ден тима си за пролетния дял от Първа лига. " Сините " се изправиха в контрола против третодивизионния Сливнишки воин.

Столичани надиграха съперника си с 5:1. Точни в тяхна изгода бяха Кабрал, Костов, Обертан, Белаид и Буш. Почетното попадение за противника вкара Николай Маринов.

Новите попълнения в " сините " редици демонстрираха класа, като изпъкнаха дейностите на атрактивния в съвсем всяко свое отиграване Паулиньо.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:

 Левски - Сливнишки воин 5:1! онлайн
Левски - Сливнишки воин 5:1!

Столичният гранд показа тима си за остатъка от сезона

Първото полувреме от контролата нямаше нищо общо с откриващите 45 минути в предходния конфликт сред двата отбора, който бе и първи за Делио Роси отпред на " сините ". Този път на игрището имаше единствено един тим - на гранда от " Подуяне ".

Звездите на Левски владееха ситуацията на " Герена ", като акциите на отбора се редуваха безусловно една след друга.

На два пъти бяха отменяни попадения на столичани, като повода бе една и съща - засада. Първо такава бе отсъдена на Кабрал, а по-късно и гол на Костов не бе приет.

 Снимка 339488
Източник:

И двамата обаче се реваншираха по допустимо най-хубавия метод за случилото се, като се разписаха по един път в съперниковата врата.

Пръв това направи Жерсон Кабрал, който откри резултата след 22 минути игра. Той напредна по левия фланг от офанзивата на " сините " и прати кълбото неспасяемо в мрежата за 1:0.

 Снимка 339493
Източник:

Минута преди почивката и Костов бе прецизен, този път напълно " постоянно ", покачвайки на 2:0.

Малко преди гола му столичани претендираха за дузпа, за нарушаване против Кабрал, само че основният арбитър не показа това им мнение.

" Класиката " бе завършена от влезлия като запаса Габриел Обертан в 51-ата минута. Той се разписа след превъзходен пас на Кабрал.

 Снимка 307478
Източник:

Между 69-ата и 71-ата минути Левски стигна до нови две попадения, като техните създатели бяха Аймен Белаид и Серджиу Буш.

Крайното 5:1 оформи Николай Маринов, който до известна степен съумя да запази достойнството на състава си, разписвайки се малко преди края.

 Асен Букарев напуснал Левски поради скандал обвързван с прехвърлянето на Аймен Белаид
Стана ясна главната причина за решението на Букарев да си тръгне от Левски

Вече някогашният началник на " сините " желал да почисти правата и отговорностите си или да си тръгне

Левски се приготвя близо месец в Малта. На Рицарския остров " сините " изиграха шест контроли, в които записаха 4 победи, тъждество и загуба.

През зимата на " Герена " се укрепиха с шестима нови футболисти - бранителите Аймен Белаид и Афонсо Фигейредо, халфът Филипе Нашименто, крилото Паулиньо и нападателите Станислав Костов и Ривалдиньо.

 Станаха ясни номерата на новите попълнения на Левски
Станаха ясни номерата на новите попълнения на Левски

Столичани се укрепиха с шестима нови през зимата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР