Левски поздрави Николай Михайлов. Стражът днес навършва 33 години. Михайлов

...
Левски поздрави Николай Михайлов. Стражът днес навършва 33 години. Михайлов
Коментари Харесай

Левски пожела на Николай Михайлов още щастливи мигове на Герена

Левски поздрави Николай Михайлов. Стражът през днешния ден навършва 33 години. Михайлов е на отмора, до момента в който някогашните му към този момент съотборници упражняват и чакат решение на ориста си, както и на тази на клуба.

Ето какво написаха " сините ":

Днес вратарят Николай Михайлов чества своя 33-ти рожден ден. Юношата на " сините " дебютира за обичания клуб в последния кръг от шампионата за сезон 2004/05 на " Герена " при успеха с 2:1 против " Черно море ".

Със синия екип има зад тила си две трофеи на България, една купа и една Суперкупа на страната. На 15 септември 2005 година дебютира в европейските шампионати в мач от шампионата за купата на УЕФА против френския " Оксер ". На 11 май 2006-ата пък дебютира за мъжкия народен тим на България.
 Всички чакат отговори от Сираков!
Всички чакат отговори от Сираков!

Някой би трябвало да изкрещи " грабвайте телата ". В противоположен случай...краят е близо

Освен за " сините " стражът оставя запаметяваща се диря и зад граница, където е вдигал шампионската купа на Холандия с " Твенте ", купата на Холандия и два пъти Суперкупата на Холандия.

Михайлов е вратар №1 в Ередевизие за 2011 година, когато бе определен и за футболист номер едно на България. В кариерата си е играл още за " Верона ", " Мерсин " и " Омония ".

ПФК " Левски " честити празника на Ники и му пожелава здраве, професионални триумфи и доста бъдещи щастливи мигове с обичания тим!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР