Левски потвърди трансфера на бразилеца Роналдо и той ще бъде

...
Левски потвърди трансфера на бразилеца Роналдо и той ще бъде
Коментари Харесай

Левски представя Роналдо

Левски удостовери прехвърлянето на бразилеца Роналдо и той ще бъде показан през днешния ден пред медиите, осведоми “Тема Спорт”, представена от Спортал. Сините към този момент са постигнали съглашение с 21-годишния футболист, който идва от втородивизионния Баия.

Атакуващият футболист е в София от понеделник и мина сполучливо медицински проби. Той се е съгласил на изискванията по контракта, а досега договорката се бавеше поради последните елементи сред двата клуба. Баия ще резервира % при следващ трансфер на Роналдо, а футболистът ще дойде на “Герена” със свободен трансфер.
От Левски обаче ще би трябвало да платят към 50 000 евро като комисиони и обезщетения, с цел да получат правата му. Роналдо е роден на 7 декември 2000 година От началото на шампионата в Серия " Б ", което стартира през април, той е записал четири мача, само че единствено като запаса. За последно влезе в групата на 21 май при триумфа с 2:1 над Понте Прета, само че не се появи в игра.

Интересното е, че Роналдо има и мачове в елита на Бразилия. През календарната 2021 година, когато Баия изпадна, той е изиграл 16 срещи. Новото попълнение на Левски е роден в Рио де Жанейро и е висок 177 см.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР