Левски постигна труден успех над Черно море с 1:0 в

...
Левски постигна труден успех над Черно море с 1:0 в
Коментари Харесай

Левски се върна към победите и нанесе първа загуба на Черно море

 Efbet2023 Horizontal
Левски реализира сложен триумф над Черно море с 1:0 в мач от 14-тия кръг в efbet Лига. Така 26-кратните първенци се върнаха на победния път след равенството 1:1 с ЦСКА-София и провалянето от Лудогорец по-рано. На стадион " Георги Аспарухов " " сините " взеха трите точки с попадение на Джавад Ел Джемили в 57-ата минута.

Играчите на Николай Костов, нанесоха първа загуба на Черно море през този сезон, като дотук варненци бяха с осем победи и пет равенства от общо 13 срещи.

Гостите играха с човек по-малко близо 70 минути, откакто централният бранител Влатко Дробаров получи червен картон и бе изпъден за жестоко нарушаване в 22-ата минута.

С този триумф " сините " се изкачат краткотрайно до четвъртото място в таблицата. Левски има 26 точки и е с две по-малко от третия ЦСКА-София и три от днешния си противник. Лидер остава Локомотив (Пловдив) с 30 пункта.

Отборът на Хебър стигна до трагичен триумф над Славия с 1:0. В последните минути на срещата отборът, воден от Любослав Пенев получи дузпа. В щаба на столичани изненадващо взеха решение да създадат промяна на вратаря и по този начин вместо титуляра Николай Кръстев, на терена се появи 47-годишният Георги Петков.

Ветеранът отрази изстрела на Георги Вълчев от бялата точка, който бе в долния му ляв ъгъл. След интервенция на ВАР обаче наказателният удар трябваше да се извърши още веднъж. Нито един от двата крайници на Петков не докосваше голлинията. Това бе повода за намесата на видеоарбитрите. При втория опит някогашният пазач на Левски позна посоката на удара, само че въпреки всичко топката откри мрежата.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР