Левски постигна много трудна победа с 1:0 като гост на

...
Левски постигна много трудна победа с 1:0 като гост на
Коментари Харесай

Левски успя да излъже Черно море

Левски реализира доста сложна победа с 1:0 като посетител на Черно море във Варна. За "сините " в воин се трансформира Станислав Костов, който означи 20-ия си гол за сезона в 12-ата минута на дуела. В виновник за тима на Георги Дерменджиев пък се трансформира Луи Нганиони, който си изкара втори жълт и респективно червен картон в края на срещата.

С триумфа на стадион "Тича " столичани редуцираха дистанцията до втория ЦСКА и третия Лудогорец надлежно на 3 и 6 точки. Това се случи с помощта на днешния дуел, както и на хикса, който "червени " и "зелени " си врътнаха през вчерашния ден.

В Черно море нямаше кой знае какви промени, като отмора бе дадена на Петър Витанов, който игра 71 минути за Купата през седмицата, където "моряците " отпаднаха на дузпи от Ботев (Пловдив). Там на линия не бяха осъденият Пламен Димов, както и контузените Георги Илиев, Панов, Божилов и Янчев.

Срещата стартира доста интензивно за "моряците ", които приложиха ранен домашен напън. Той обаче не докара до нещо по-сериозно пред вратата на Николай Михайлов.

Постепенно "сините " изравниха играта и на собствен ред започнаха да нападат по-често. Така се стигна и до попадение.

Станислав Костов получи топка наоколо до наказателното поле на домакините, навлезе във вътрешността, преминавайки през Мирослав Енчев, след което изстреля топката от дребен ъгъл по акуратен метод, откривайки резултата.

До края на първото полувреме нищо по-интересно не се случи на терена, като играта се водеше най-вече в центъра на игрището.

Втората част стартира още веднъж по-активно за домакините, които търсеха изравнителния гол. Левски обаче се бранеше добре и не допускаше съществени положения пред своята врата.

Единствените две положения за втората част се откриха пред "сините ", само че до нещо по-сериозно по този начин и не се стигна.

По този метод столичани задържаха преднината си и си потеглиха с 3 точки от Варна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР