Левски постави начало на кампанията за продажба на членски карти.

...
Левски постави начало на кампанията за продажба на членски карти.
Коментари Харесай

"Да сме първи на Балканите": "Левски" отново се обърна с надежда към привържениците си

Левски " сложи начало на акцията за продажба на членски карти. Клубът одобри първата ѝ година за сполучлива и се насочи с убеденост към втората.

Целта е притежателите на членски карти да си ги възобновят, както и да се привлекат нови. Това ще разреши на клуба да събере значими средства и да продължи битката за спасението си.

Изпълнителният шеф Иво Ивков уточни, че парите ще бъдат употребявани за най-належащите потребности, с цел да бъде дадена светлина в тунела и да няма проблеми с лицензирането. " Ще бъдат употребявани по доста посоки, само че единствено там, където е най-належащо за спасението на клуба ".

" Трябва сами да се издърпаме нагоре и тогава ще ни повярват и другите ", уточни той и прикани за доверие. " Клубът в един миг ще се отблагодари по отговарящ метод ", сподели Ивков. Според него задачата е " Левски " да стартира възраждането си и да се върне в конкуренцията за оценките, както и да реализира финансова непоклатимост.



Собственикът Наско Сираков посочи, че акцията неслучайно се споделя " Аз съм Левски ". " Това е най-лесният метод всеки левскар на всички места по света да бъде привързан към огромното синьо семейство. През предходната година 20 000 левскари станаха членове, което ни подрежда на едно от първите места на Балканите. Убеден съм, че в случай че не беше този международен проблем с пандемията, щяхме да сме водещ клуб на Балканите, само че това не е късно. "

Треньорът Станимир Стоилов изрази убеденост, че броят на членовете ще бъде подсилен.

Ивков добави, че клубът няма да се поколебае " да се обърнем към най-близките си " и с дарителска акция. По думите му приоритет са диалозите с Националната организация за приходите. " Към момента (вноските към НАП) се покриват, доколкото съм наясно, и това е приоритет, само че имаме и други кредитори. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР