Левски посреща Септември (Симитли) тази вечер в 19:00 часа в

...
Левски посреща Септември (Симитли) тази вечер в 19:00 часа в
Коментари Харесай

Левски излиза да направи още една крачка към желания трофей

Левски посреща Септември (Симитли) довечера в 19:00 часа в мач от 1/8-финалите за Купата на България. " Сините " са окуражени да стигнат колкото се може по-напред в шампионата, който им дава единствената действителна опция да завършат сезона с трофей.

Отборът последователно прогресира под управлението на Станимир Стоилов и в този момент ще може да затвърди положителните усещания с нов триумф, този път против противник от Втора лига. Левскарите ще се опитат да запишат трета поредна победа и да вдъхнат нова доза оптимизъм на почитателите си.
 Мъри: Левски да не се изненада самичък против Симитли
Мъри: Левски да не се изненада самичък против Симитли

" Бари вкара гол, само че това не значи, че проблемите му са свършили "

Гостите от Югозападна България не считат да се дават без пердах. Септември обаче се показва много коелбливо през последните седмици, като записва 4 следващи загуби, преди да стигне до 1:1 против Марица (Пловдив) през уикенда.

В Левски са безапелационни, че няма да подценят съперника. Стоилов няма да може да употребява санкции Радослав Цонев, а Борислав Цонев и Георги Миланов имат леки проблеми, само че и двамата попаднаха в групата за дуела.

На вратата ще застане 16-годишният Пламен Андреев, а двойка централни бранители ще са Христос Шелис и Хосе Кордоба. Ивайло Найденов и Патрик-Габриел Галчев пък ще получат късмет от първата минута, като ще работят по двата фланга. Атаката ще води Билал Бари, подкрепян от Марин Петков, Димитър Костадинов и Здравко Димитров.
 Бивша звезда на Лудогорец се появи с екип на Левски
Бивша звезда на Лудогорец се появи с екип на Левски

Лукоки театралничи с фланелка на Кабрал

Наставникът на Септември Троян Радулов евентуално ще се спре на същия състав, който започва против Марица. Най-познатото име в тима е това на някогашния нападател на ЦСКА Владислав Златинов. Другото офанзивно оръжие на отбора от Симитли е Запро Динев.

Вероятни сформира:

Левски: Андреев; Найденов, Шелис, Кордоба, Галчев; Б. Цонев, Краев; М. Петков, Д. Костадинов, З. Димитров; Бари

Септември: Тута; К. Михайлов, Косов, Митев, Мутавджийски; Й. Петров, Е. Петров; Динев, Любомиров, Траянов; Златинов
 Николай Михайлов не попадна в групата на Левски
Николай Михайлов не попадна в групата на Левски

Пламен Андреев ще пази на вратата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР