Левски посреща Берое в мач от 23-ия кръг на Първа

...
Левски посреща Берое в мач от 23-ия кръг на Първа
Коментари Харесай

Левски и Берое в битка за по-добра позиция в челната шестица

Левски посреща Берое в мач от 23-ия кръг на Първа лига. Срещата е по-късно през днешния ден, от 15.00 часа, на стадион „ Георги Аспарухов “ и ще може да бъде следенa с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT, по PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

Двата отбора излизат надлежно от трета позиция и 45 точки Левски и от четвърта и 40 точки Берое. Двата отбора ще се стремят да подобрят класирането си в челната шестица на елитната ни дивизия.

„ Сините “ записаха изразителна победа с 4:1 при гостуването си на Септември София (4:1), а заралии се постановиха с 2:1 при семейството си на Етър.

При левскарите след изтърпяно наказване се завръща Антонио Вутов, а положителната вест е включването на Габриел Обертан в групата. Французинът имаше известни недоволства през седмицата, само че въпреки всичко попадна измежду 18-те на Делио Роси.

При старозагорци Камен Хаджиев и Кохей Като изтърпяха своите наказания и още веднъж ще са разполагаем на Александър Томаш. Очакванията обаче са японецът да остане запаса.

Едни от значимите новини, пристигнали от Града на липите през седмицата бе подновяването на договорите на Леони и Мартин Камбуров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР