Левски получи предложение за приятелски двубой с Уест Хем в

...
Левски получи предложение за приятелски двубой с Уест Хем в
Коментари Харесай

Предлагат на "Левски" мач с "Уест Хем" в чест на Гунди

" Левски " получи предложение за другарски дуел с " Уест Хем " в чест на клубната икона Георги Аспарухов-Гунди. От промоутърската компания Moko Solution, която не съумя да осъществя гостуванията на " Бока Хуниорс " и " Милан ", показаха съответна дата - 12 октомври.

" Имаме документално удостоверение от страна на " Уест Хем ". Все още обаче не се знае дали може да се осъществя това събитие. Не мога да предсказвам и приказвам толкоз напред. Чакаме отговор и от " Левски ". Поддържаме ежедневна връзка с всички страни”, съобщи представителят на компанията Димитър Дамянов.
" Левски ": Мач с " Милан " няма да има Според "сините ", уредниците не са предложили допустими дати за провеждането на срещата в чест на Гунди
В понеделник от " Левски " оповестиха, че мач с " Милан " по случай 75-ата годишнина от рождението на Гунди със сигурдност няма да има. Според Moko Solution за несъстоялата се среща са продадени към 4000 билета, като те ще могат да бъдат върнати при започване на идващия месец.

Припомняме, че в началото противник на " сините " трябваше да бъде " Бока Хуниорс " на 19 август. След като мачът пропадна, бе планувана нова дата - 11 август, като в София чакаха гостуването на 7-кратния първенец на Европа - " Милан ". След смяна в проектите и на " росонерите " дуелът в чест на Гунди трябваше да се състои през есента.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР