Левски показа израстване и може да препъне Лудогорец в битката

...
Левски показа израстване и може да препъне Лудогорец в битката
Коментари Харесай

Синя легенда: Миналата седмица удържахме ЦСКА, защо да не препънем и Лудогорец

Левски сподели израстване и може да препъне Лудогорец в борбата за купата. Това съобщи Стефан Аладжов пред " Мач Телеграф " преди днешният конфликт в Разград.

" Левски няма загуба след подновяването на шампионата. Момчетата на Станимир Стоилов стоят добре на терена и това си проличава. Лудогорец са в действителност мощни и взеха качествени играчи през зимната пауза. Държат добър задатък пред ЦСКА в класирането. На " сините " им следва сложен мач. Ще бъде значимо по какъв начин стои тима на терена. Миналата седмица удържахме равенството на " алените ", за какво да не препънем и " орлите ". Играчите на Стойчо Младенов имаха няколко положителни обстановки за гол, само че положителните намеси на Николай Михайлов резервираха еднакъв резултата. Заслужава поздравления ", стартира именитият бранител на " сините ".
 Мъри няма победа над Лудогорец, само че е надвивал Шимунджа в евротурнирите
Мъри няма победа над Лудогорец, само че е надвивал Шимунджа в евротурнирите

Вижте статистиката

" Лудогорец са по-добри, само че Левски има 12-ти състезател, който съм сигурен, че ще застане още веднъж зад тима и ще го поддържа, изпълвайки гостуващата естрада на стадиона. Личи си огромно усъвършенстване след завръщането на Станимир Стоилов, само че той е доста добър треньор и това е обикновено. Мъри подреди играчите по допустимо най-хубав метод и резултатите са на разположение. Срещу ЦСКА предходната седмица се пропукаха, само че играхме и с човек по-малко повече от 40 минути. Цунами е първокласен състезател и това е очевидно, само че позволи неточност в онази обстановка, когато си изкара червен картон. Може би не трябваше да протяга ръка към топката. Като цяло новите попълнения в тима са положителни. Дано и Билал Бари стартира да вкарва в предни позиции. Лудогорец също направи добра селекция, взеха много забавни имена в състава си. Техният главен плюс е, че играят вкъщи си. Селекцията им е надалеч по-скъпа от тази на Левски, само че това не трябва да тормози никого ", продължи Аладжов.

" Син " призрачен сън: Левски не помни какво е победа отвън София

" Сините " нямат триумф отвън столицата съвсем 10 месеца

" Честно казано си мисля, че ЦСКА нямат късмет за купата. Загубиха точки против нас, а преди този момент и от Локомотив Сф. Лудогорец, допускам, още веднъж ще е първенец. Левски е по-близо до Купата на България. Там са две срещите с разградчани и ще са тактически конфликти. Дано всички играчи да са разполагаем за мачовете за Купата. В този дуел Цунами и Краев ще отсъстват, за жалост. Много лесни картони си изкарва Андриан Краев и мисля, че върху това би трябвало да се поработи. Рисков състезател е. За момента водач в редиците на Левски може би е Николай Михайлов. Направи добър мач с ЦСКА, а когато бранителите се пропукаха, поправи грешките им. Той може да сплоти играчите и да ги поведе напред ", съобщи легендата на Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР