Левски победи за втори път шампиона Хебър в първенството. На

...
Левски победи за втори път шампиона Хебър в първенството. На
Коментари Харесай

Левски пак разкри шампиона Хебър

Левски победи за повторно първенеца Хебър в шампионата. На старта на сезона " сините " съкрушиха " тигриге " с 3:0 в Пазарджик, само че този път те реализираха трагичен триумф с 3:2 гейма (-19, 23, -16, 28, 13). Пред 400 души в зала " Левски София " младият гений Венислав Антов заби 24 т. Страхотно включване направи и 17-годишният младежки национал Александър Къндев, който влезе като запаса още в първия гейм и приключи с 19 т. А опитният център Светослав Гоцев завърши с 14 т. (6 блока). За най-полезен състезател в мача бе определен либерото Владислав Иванов, който имаше впечатляващите 71% успеваемост при посрещането. " Тази премия е за целия тим. Бихме ги и като посетители, показахме, че не са непобедими ", разяснява отличникът.
" Като видите играчите на Хебър, то те би трябвало да печелят всичките си мачове по 3:0 и да не дават на противника си повече от 15 точки ", сподели треньорът на " сините " и някогашен народен селекционер Николай Желязков.
Топреализатор за " тигрите " стана италианецът Джулио Саби с 36 т. Бившият капитан на България Виктор Йосифов добави 16 т. (5 блока и 2 аса). 
С успеха си Левски оказа помощ на ЦСКА да остане на върха в класирането с точка повече от Хебър. " Сините " изпревариха бургаския Нефтохимик 2010 и към този момент са трети.
" Два пъти ни биха към този момент, което значи, че са играли по-добре от нас. Теодор Салпаров, Якопо Масари, Александър Туш, Тошко Алексиев имат проблеми - травми, грип. Но това е обикновено, и другите имат същите проблеми. Имаме седмица, с цел да се подготвим за мача с Дея спорт. Ще гледаме да възстановим контузените и ще се постараем да се подготвим по най-хубавия метод ", разгласи италианският треньор на Хебър Камило Плачи.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР