Левски“ победи Вихрен“ с 4:1 в 1/16-финал за Купата на

...
Левски“ победи Вихрен“ с 4:1 в 1/16-финал за Купата на
Коментари Харесай

Левски победи Вихрен

„ Левски “ победи „ Вихрен “ с 4:1 в 1/16-финал за Купата на България.

Точни за „ сините “ в Сандански бяха Роналдо в 24-ата, Краев в 31-ата, Уелтън в 64-ата и Миланов в 72-ата минута.

В идната фаза „ сините “ ще срещнат „ Лудогорец “ в Разград.

Първата опция се откри пред „ сините “ още във 2-рата минута. Въпреки сложния терен Уелтън съумя да набере скорост, навлезе към центъра и стреля по земя, само че в ръцете на вратаря Боян Загорски.

В 8-ата минута „ Вихрен “ обаче поведе. Домакините се възползваха от ъглов удар. Йордан Минев центрира в наказателното поле. Удоджи скочи високо и с глава преодоля Николай Михайлов за 1:0.

Пет минути по-късно „ сините “ сътвориха първата си сериозна опция за гол. При центриране отдясно Роналдо беше оставен самичък на далечната греда. Бразилецът засече с глава, преодоля Загорски, само че бранител от голлинията почисти.

В средата на първото полувреме Ивелин Попов опитва шанса си с удар от отдалеченост, само че прати топката около десния непряк дирек. В идната офанзива „ сините “ изравниха. Роналдо и Ивелин Попов разиграха, като съумяха да укротят топката при дълго подаване. Попето изведе бразилеца, който с удар по диагонала осъществя.  

В 31-вата минута „ Левски “ излезе напред в резултата. Георги Миланов центрира на първа греда. Там беше Андриан Краев, който с глава осъществя за 2:1.  

В 36-ата минута Краев получи в наказателното поле. Халфът на „ сините “ съумя да се обърне и опитва рефлекса на Загорски. Стражът на Вихрен съумя с една ръка да избие настрана.

В 53-тата минута Роналдо беше изведен в кулоар, опитва да приключи с удар в близкия ъгъл, само че около задачата. 

В 71-вата минута топката срещна ръката на Руслан Иванов и основният арбитър Ивайло Ненков уточни бялата точка. Георги Миланов застана зад топката и означи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР