Левски победи Спортист (Своге) с 2:1 в контролна среща, първа

...
Левски победи Спортист (Своге) с 2:1 в контролна среща, първа
Коментари Харесай

Станимир Стоилов дебютира с победа начело на Левски

Левски победи Спортист (Своге) с 2:1 в контролна среща, първа след завръщането на Станимир Стоилов отпред на отбора.

Специалистът не можеше да разчита на националите в отбора и заложи на куп юноши. Дебют за Левски прави новото попълнение Димитър Костадинов, а на трибуните е и считаният за сигурен трансфер Хосе Кордоба.

Първото по-опасно състояние за " сините " пристигна в 11-ата минута, само че ударът на Здравко Димитров беше избавен. Десет минути по-късно Иван Горанов центрира към Билал Бари, само че топката мина на сантиметри над вратата.

В 25-ата минута още веднъж Бари стреля с глава и удари дясната греда на вратата на Стефано Кунчев. Само четири минути по-късно левия непряк дирек избави Спортист (Своге) след удар на Здравко Димитров.

Спортист (Своге) провежда първата си по-добра офанзива в 33-ата минута, само че ударът на Деян Христов беше прекомерно слаб.

Втората част стартира с рискова офанзива и дузпа за Левски за фаул против Билал Бари, която Георги Миланов осъществя в 52-ата минута с първия си гол за " сините " (1:0). Миланов можеше да удвои резултата в 61-ата минута, когато остана самичък против Стефано Кунчев, само че опита да го трансферира от близко и стражът се оправи с заплахата.

Минута по-късно голмайсторът за " сините " напусна играта, а появилият се на мястото му Любомир Тодоров удвои резултата в 66-ата минута (2:0).

Четвърт час преди края Асен Митков изведе Любомир Тодоров, само че ударът му мина над вратата.

" Сините " удариха третата си греда в мача в 82-ата минута след удар на Стелиън Георгиев, а след намесата на Кунчев, топката се отби в напречния дирек и излезе в корнер.

Спортист съумя да върне един гол минута преди края, когато Харизанов се разписа за крайното 2:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР