Левски победи Славия с 2:0 у дома в двубой от

...
Левски победи Славия с 2:0 у дома в двубой от
Коментари Харесай

Рикардиньо и Марин Петков донесоха трите точки на Левски на Славия

Левски победи Славия с 2:0 вкъщи в дуел от 26-ия кръг на Първа лига. На стадион " Георги Аспарухов " в столицата " белите " оказаха опозиция на отбора на Николай Костов, само че в последна сметка отстъпиха в следващото издание на най-старото столично дерби.


" Сините " излязоха напред в резултата след 38 минути игра, а прецизен за селекцията на Костов бе завърналият се след наказване Рикардиньо, който оползотвори асистенция на новото попълнение Патрик Мислович. Гостите пробваха да стигнат до изравнително попадение, само че бяха попарени в четвъртата минута на добавеното време. Тогава намиращият се в мощна форма Марин Петков, който осъществя победния гол за младежите при триумфа над Полша в европейска подготовка по-рано тази седмица, се разписа след подаване на Джавад Ел Джемили, с цел да постави точка на разногласието.

Така Левски продължава с положителните игри, като сбърка само против Крумовград от началото на пролетния полусезон, когато направи нулево тъждество на " Герена ". Отборът е на три точки от втория и третия в таблицата надлежно Черно море и ЦСКА, които са с мач по-малко. Славия е 11-та позиция с 29 пункта.

В идващия кръг " белите " на Златомир Загорчич отиват на изправителен против Пирин Благоевград в " Овча купел ", до момента в който за Левски предстоят два тежки мача идната седмица - посещение на първенеца Лудогорец и Вечно дерби с ЦСКА на 7 април. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР