Левски победи с лекота 2:0 Витоша Бистрица в мач от

...
Левски победи с лекота 2:0 Витоша Бистрица в мач от
Коментари Харесай

Левски се разходи за успех срещу Витоша, скъси аванса на Лудогорец

Левски победи с лекост 2:0 Витоша Бистрица в мач от 19-ия кръг на efbet Лига. "Сините " не срещнаха съвсем никаква опозиция от новобранеца този сезон и редуцираха на 5 точки задатъка на Лудогорец, който през вчерашния ден приключи 1:1 с Черно море.

Резултата на Герена откри Паулиньо с гол в 24-ата минута. Бразилецът разпечата вратата на гостите, въпреки и с огромна доза шанс. Триходова композиция отдясно сред Нашименто, Дени Алар и Станислав Иванов приключи с центриране на последния към Паулиньо. Първият удар на бразилеца беше спрян, само че след рикошет топката отново отиде до него. При добавката той се ориентира най-добре сред бранителите на Витоша и от легнало състояние добута топката в мрежата за 1:0.

Гола на спокойствието за Левски означи Станислав Иванов в 60-ата минута. При попадението останаха подозрения за засада на Живко Миланов, който получи топката отляво. Центрирането на капитана на Левски бе избито от вратаря Василев право в краката на връхлитащия Станислав Иванов и той нямаше по какъв начин да сбърка на празна врата за 2:0.

В първите 20 минути "сините " мъчно стигаха до голови положения, макар че имаха голям превес във връзка с притежението на топката. Защитниците на Витоша бяха подложени на напрежение чак в 16-ата минута, когато Паулиньо проби отляво, Александър Христев в последния миг мазета в корнер. В 29-ата минута Франко Мазурек направи необикновен пропуск от точката на дузпата. Дени Алар завъртя двама бранители на Витоша в наказателното поле и пусна към непокрития Мазурек, само че той стреля високо над вратата.

Страхотна изява на вратаря на Витоша Християн Василев в 35-ата минута не разреши на "сините " да удвоят задатъка си. Дени Алар се освободи от опеката на Зюмбулев и шутира без закъснение, само че стражът на Витоша плонжира и мазета в корнер. До края на първата част ще се запомнят ударите на Паулино и Станислав Иванов. Бразилецът стреля неопределено с глава, а младежкият национал шутира в ръцете на стража на гостите.

link1 " >  Lap.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР