Левски победи с 4:1 като гост третодивизионния Вихрен Сандански в

...
Левски победи с 4:1 като гост третодивизионния Вихрен Сандански в
Коментари Харесай

Левски победи Вихрен Сандански с 4:1 за Купата на България

Левски победи с 4:1 като посетител третодивизионния Вихрен Сандански в дуел от 1/16-финалите на шампионата за Купата на България.

Домакините излязоха напред в резултата след единствено седем минути игра след гол на Чигозие Удоджи. Столичани обаче съумяха да извърнат резултата още до почивката с попадения на Роналдо в 24-ата и на Андриан Краев в 31-ата минута.

През втората част Левски затвърди превъзходството си и означи още две попадения посредством Уелтън в 64-ата и на Георги Миланов в 72-ата минута, който оформи крайния резултат от дузпа.

Така „ сините “ не престават към 1/8-финалите на конкуренцията, където обаче ги чака тежка задача, защото гостуват на първенеца Лудогорец в Разград. Левски обаче пази положителни мемоари от мачовете с „ орлите “ в този шампионат, откакто предишния сезон го победиха на два пъти, с цел да стигнат финала, който бе извоюван.

Двата отбора ще се изправят един против различен на 01.12, когато Левски гостува на „ Хювефарма Арена “ в отсрочен дуел от шестия кръг на Първа Лига.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР