Левски победи с 2:1 Локомотив (Пловдив) пред 15 000 на

...
Левски победи с 2:1 Локомотив (Пловдив) пред 15 000 на
Коментари Харесай

Левски надигра Локо Пд 2:1

Левски победи с 2:1 Локомотив (Пловдив) пред 15 000 на стадион „Георги Аспарухов“ в София.

За сините се разписаха Андриан Краев и Филип Кръстев, за смърфовете прецизен бе Петрович.

Всичко се реши в границите на първите 32 минути, като още в 20-ата смърфовете останаха с човек по-малко след пряк червен картон на Паскалев.

Срещата стартира с минута безмълвие в памет на Апостола на свободата Васил Левски.

В 10-ата минута Левски получи право да извърши фаул наоколо до наказателното поле на съперника.

Зад топката застана Филип Кръстев, който центрира чудесно към точката за осъществяване на дузпа, само че Преслав Боруков съумя с глава да почисти в корнер.

В 20-ата черно-белите останаха с човек по-малко. Мартин Паскалев бе изпъден с пряк червен картон от съдията Волен Чинков поради нарушаване на границата на наказателното поле против Билал Бари.

При осъществяване на директен свободния удар зад топката застана Марин Петков.

Нападателят шутира в стената, топката се отклони от нея и попадна в Андриан Краев. Халфът стреля с десния крайник, топката рикошира в тялото на бранител на Локомотив, излъга вратаря Лукас Рейдър и спря в мрежата – 1:0.

В 29-ата Локомотив изравни.

Резервата Милош Петрович от дребното наказателно поле с глава след осъществяване на ъглов удар направи 1:1.

Секунди по-късно Левски удари греда. Билал Бари от дребен ъгъл стреля в страничната греда на вратата, защитавана от Рейдър.

В 32-ата домакините още веднъж поведоха в резултата. От границата на наказателното поле Филип Кръстев стреля неспасяемо под гредата за 2:1.

В началото на второто полувреме почитателите на Левски възпламениха десетки факли по трибуните и това принуди Волен Чинков да спре мача за няколко минути.

Левски продължи да натиска Локомотив Пд и опита да сътвори нещо по-опасно пред вратата на Лукас Рейдър, само че до голово състояние по този начин и не се стигна.

„Смърфовете“ бяха доста покрай попадение в 63-ата. Парвиз Умарбаев изведе добре Бирсент Карагарен в наказателното поле и той стреля по диагонала, само че на сантиметри от дясната греда на Николай Михайлов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР