Левски победи с 10 човека Пирин с 2:1 и се

...
Левски победи с 10 човека Пирин с 2:1 и се
Коментари Харесай

Ас на Левски си навлече гнева на Николай Костов

Левски победи с 10 индивида Пирин с 2:1 и се изкачи с едно място във краткотрайното класиране - към този момент е пети. След дуела треньорът Николай Костов не спести задоволството си от извоюваните 3 точки в Благоевград.

В самия завършек на първото полувреме обаче експертът безусловно излезе отвън нерви. Причина за това станаха дейностите на Джавад ел Джемили.
 Левски отхвърли нова оферта за Хосе Кордоба
Левски отхвърли нова оферта за Хосе Кордоба

Дошла е от съветски клуб

Испанецът с марокански корени обърка няколко топки, а също така не се движеше в зоните, в които желае наставникът. В последна сметка в спиране на добавеното време на първата част Костов се разкрещя на играча и му дръпна гневна дрънканица, откакто преди този момент ядосано хвърли с все мощ в земята бутилка с вода пред скамейката.

След случилото се бе изцяло разумно, че Ел Джемили не излезе за второто полувреме. Вместо него на терена се появи едно от новите попълнения - Карлос Охене.

Халфът се оправи чудесно със дилемите си и на игрището не личеше, че сините са с човек по-малко поради изгонването на Хосе Кордоба. Ел Джемили може и да не попадне в стартовата единайсеторка против Арда. Сблъсъкът с кърджалийци е в събота, 24 февруари, от 17:45 часа на стадион " Георги Аспарухов ".
 Емоционална разлъка в Левски - Цунами трогна Уелтън с обръщение
Емоционална разлъка в Левски - Цунами трогна Уелтън с обръщение

" Обичам те, брат ми! "

Джавад не за първи път си навлича гнева на треньора. Това към този момент се случи и в есенното дерби с ЦСКА. Тогава играчът влезе в историята с това, че се появи на терена в 87-ата минута на мястото на Рикардиньо. И единствено няколко по-късно бе изваден за сметка на младока Преслав Бачев, макар че не бе контузен. Той просто се включи доста едва и Костов небрежно поправи грешката си.

Ел Джемили " получи жълт картон " от наставника още на старта на пролетния полусезон. Офанзивният състезател ще би трябвало да внимава доста, с цел да не стане той червен, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР