Левски“ победи Марица“ (Пловдив) с 3:1 в Правец в третата

...
Левски“ победи Марица“ (Пловдив) с 3:1 в Правец в третата
Коментари Харесай

Левски с 3-а победа в контролите след 3:1 над Марица

„ Левски “ победи „ Марица “ (Пловдив) с 3:1 в Правец в третата си лятна контрола. Станислав Маламов изведе втородивизионния отбор напред в резултата в 42-ата мин. Асен Чандъров изравни в края на първото полувреме, а Илиян Стефанов и Роналдо осъществиха за триумфа след почивката.

Преди това " Левски " завоюва 2 контроли с по 2:1 - против " Етър " и " Пирин ".

Днес против " Марица " „ сините “ упражниха преса в началните минути. В 7-ата след заучено състояние при осъществяване на корнер Ивелин Попов центрира за Кристиан Димитров, който се извиси над всички в наказателното поле и стреля с глава, само че не откри очертанията.

" Сините " извършиха още веднъж заучено състояние от ъглов удар в 9-ата минута, когато Патрик-Габриел Галчев центрира към Илиян Стефанов, чийто изстрел бе блокиран. Последва нов корнер, след който Асен Чандъров смъкна с глава за Келиан ван дер Каап, който шутира от воле, само че над напречната греда.

Първото по-опасно състояние в мача за „ Марица “ пристигна в 18-ата минута, когато Станислав Маламов бе изведен по лявото крило и центрира в наказателното поле, където Веселин Марчев засече, само че ударът му бе блокиран.

Патрик-Габриел Галчев изведе Илиян Стефанов зад тила на защитата. Той излезе самичък против Петър Начев, само че от дребен ъгъл не съумя да откри очертанията на вратата в 28-ата минута.

Сали Садъков бе изведен с дълго подаване по лявото крило в 42-рата минута. Той надигра Цунами и центрира в наказателното поле, където Станислав Маламов прати топката с коляното зад тила на Иван Андонов, с което изведе „ Марица “ напред в резултата.

Ивелин Попов комбинира с Патрик-Габриел Галчев, който напредна по дясното крило и центрира на втора греда в 43-ата минута. Там Илиян Стефанов засече с глава, а на голлинията Асен Чандъров чукна топката във вратата, с цел да възвърне равенството.

Във втората минута на добавеното време Антоан Стоянов икомбинира с Галчев, който шутира от далечна отдалеченост, само че Начев съумя да плонжира добре и да избие топката.

„ Левски “ стартира с гол второто полувреме. Ивелин Попов центрира от дясното крило към точката за осъществяване на дузпа, където от втора позиция влетя Илиян Стефанов. Той с глава прати топката в долния десен ъгъл, а " сините " поведоха в 47-ата минута.

Само две минути по-късно Веселин Марчев засече центриране в наказателното поле на „ Левски “, откакто с топката се разминаха Хосе Кордоа и Ван дер Каап. Пламен Андреев извади топката тъкмо от голлинията, не позволявайки на „ Марица “ да изравни.

Рикардиньо шутира от далечна отдалеченост в 64-ата минута, само че Петър Начев съумя да избие.

Жереми Петрис извърши дълъг тъч в 79-ата минута, подавайки за Рикардиньо, който смъкна с гърди за Роналдо. Бразилецът си бутна топката и от дребен ъгъл порази задачата, с цел да усили задатъка на " сините ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР