Левски победи латвийския Рига с 3:1 в последната си проверка

...
Левски победи латвийския Рига с 3:1 в последната си проверка
Коментари Харесай

Левски обърна Рига за финал на лагера в Турция

Левски победи латвийския Рига с 3:1 в последната си инспекция на лагера в Турция. Сините получиха гол още в шестата минута, само че по-късно направиха поврат. Това беше в Белек. Сините позволиха и толкоз загуби.

Костов беше избрал състав, непосредствен до титулярния, като само Хосе Кордоба и Уелтън не бяха титуляри. Рига съумя да повече още с първата си офанзива. В шестата минута Рейвис Юрковскис бе изведен зад тила на Цунами и с мощен диагонален удар вкара за 0:1.

В 21-вата минута Левски изравни резултата. Джавад Ел Джемили лиши топката и откри Рикардиньо, който изведе Марин Петков за 1:1.

В 43-ата минута Рикардиньо падна в наказателното поле след конфликт с голмайстора Юрковскис. Реферът отсъди дузпа, а Рикардиньо осъществя от бялата точка за 2:1.

В 49-ата минута Ел Джемили направи 3:1. Той открадна топката от бранителя Нгом и я заби в мрежата на латвийците. Малко по-късно сините бяха близо и до четвърти гол, само че Пириус избави шутове на Рикардиньо и Галчев.

В последните минути на терена влязоха юношите Александър Божилов, Дейвид Михалев, Кристиян Йовов и Виктор Любенов.

Левски се прибира на следващия ден от лагера в Турция. Първият мач на сините в елита е гостуването на Пирин в Благоевград на 17 февруари.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР