Левски победи като гост ЦСКА с 3:0 (25:20, 25:22, 25:23)

...
Левски победи като гост ЦСКА с 3:0 (25:20, 25:22, 25:23)
Коментари Харесай

Левски с категоричен успех срещу ЦСКА в отложеното волейболно дерби

Левски победи като посетител ЦСКА с 3:0 (25:20, 25:22, 25:23) в отсроченото дерби от откриващия кръг на Първата осмица във волейболната Суперлига при мъжете.

" Сините " демонстрираха доста добра организация на играта и свършиха, това за което са пристигнали. Волейболистите на Андрей Жеков отиграваха значимите обстановки, успяваха да обработват разсеяните топки и съумяваха да излязат от сложни положения, написа bgvolleyball.com. " Армейците " пък демонстрираха хъс и борбеност и на моменти имаха водеща роля, само че нямаха ден.

Младостта и много персонални неточности не им разрешиха да създадат освен това.
 Снимка 519518
Източник:

След равностойно начало " сините " се откъснаха с 9:5 и взеха първична преднина. Стабилността им се резервира и имаха добра успеваемост в офанзива, до момента в който домакините означиха доста персонални неточности, като разликата набъбна на 17:10 в интерес на гостите. Въпреки всички старания на домакините, съставът на Левски резервира преимуществото си и затвори гейма след поредна неточност на противника.
 Снимка 519519
Източник:

Армейците за следващ път демонстрираха, че на собствен терен играят мощно, като втората част, като поведоха стремително с 6:1 и 8:3, след начален удар. Опита и класата на Левски си сподели думата и гостите се съвзеха. Постепенно те започнаха да топят пасива си, с цел да се стигне до 9:9. Равностойността се резервира до 15:15, само че по-късно Левски осъществя три следващи точки и поведе с 18:15. Това бе повратен миг и гостите поведоха с 24:19. Въпреки, че домакините осъществиха три следващи точки след начален удар на Делчо Раев, за повече те нямаха сили и Левски завоюва ивтората част.
 Снимка 519521
Източник:

Трета част бе най-оспорвана, като армейците дишаха във врата на противника от самото начало. Въпреки това гостите не разрешиха изненади, оползотвориха опциите си и затвориха мача с чиста победа.
 Любо Ганев: Пловдив и България ще станат още по-разпознаваемо и мечтано за посещаване от туристи място
Любо Ганев: Пловдив и България ще станат още по-разпознаваемо и мечтано за посещаване от туристи място

" Сигурни сме, че дружно ще свършим страхотна работа и ще предложим една съвършена организация и гостолюбие "

С този триумф те означиха седма победа в шампионата, като с три загуби и 21 точки се изкачиха на второ място във краткотрайното класиране.

Тимът на ЦСКА записа седма загуба, като с две победи и шест точки заема седма позиция в таблицата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР