Левски победи като гост с 3:2 Лудогорец в първи полуфинали

...
Левски победи като гост с 3:2 Лудогорец в първи полуфинали
Коментари Харесай

Левски победи Лудогорец и е близо до финала в мач с пет гола, червени картони и много намеси на ВАР

Левски победи като посетител с 3:2 Лудогорец в първи полуфинали в шампионата за Купата на България и взе сериозен задатък преди реванша. Головете на непознат терен се зачитат в шампионата за Купата на България.

В 6-та минута Илиян Стефанов се възползва от неточност на Лудогорец и подаде към Бари, който вкара, само че след ВАР голът беше анулиран.

В 11-та минута Десподов с хубаво осъществяване с удар отвън наказателното поле съумя да открие резултата.

В 52-та минута Левски изравни Уелтън стреля, вратарят на Лудогорец избави, само че Драган Михайлович при добавката съумя да изравни.

В 57-та минута Левски съумя да направи цялостен поврат, откакто Сундберг смъкна с глава след центриране от корнер към Билал Бари, който от близко вкара за 1:2.

В 78-та минута Хосе Кордоба от Левски и Антон Недялков бяха изгонени.

Малко преди края Лудогорец стигна до дузпа. Цунами игра с ръка в наказателното поле и след обзор с ВАР съдията Ивайло Стоянов отсъди дузпа, която Пиерос Сотириу трансформира в гол.

В последните секунди на дуела и Левски получи дузпа за игра с ръка на Игор Пластун. Георги Миланов я изпусна, само че след обзор с ВАР дузпата беше пребита. Левски смени изпълнителя на наказателния удар и Марин Петков я осъществя за 2:3.

След края на мача треньорът на Левски Станимир Стоилов получи червен картон, Стоилов колкото да беше удържан, откакто потегли да се бие със спортния шеф на Лудогорец Козмин Моци.

Реваншът е на 22 април от 19:00ч. на " Герена ".

Снимка: sportal.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР