Левски победи Черно море с 1:0 в мач от 29-ия

...
Левски победи Черно море с 1:0 в мач от 29-ия
Коментари Харесай

Левски излъга Черно море в жестока битка за 3-ото място

Левски победи Черно море с 1:0 в мач от 29-ия кръг на efbet Лига и се настани на третото място в класирането с актив от 49 точки. Съперникът е на 5-ото с 46. Автор на победния гол стана Цунами, който се разписа с глава в 85-ата минута след центриране на Кръстев от корнер.

В 6-ата минута на срещата домакините желаеха нарушаване против Сердюк пред наказателното поле на гостите от София, само че съдията остави играта да продължи. Седем минути по-късно отлична офанзива на " сините " с основни настоящи лица Стефанов и Миланов разреши на последния да навлезе в наказателното поле на Черно море, само че Панов се оправи със обстановката.

Черно море получи правото да извърши директен свободен удар от преференциална позиция в 28-ата минута. Пабло Гарсия стреля добре, само че топката мина малко над гредата. В 31-ата минута Ван дер Каап насочи доста прецизен удар изпратен към левия низък ъгъл на вратата на Дюлгеров, само че вратарят се оправи чудесно със обстановката и го отрази.

В 38-ата минута Пабло Гарсия насочи удар към вратата на Михайлов, само че вратарят не беше усложнен да улови топката. Георги Миланов пропусна чиста обстановка в последната минута на първата част, пращайки топката настрана от вратата.



Филип Кръстев падна в наказателното поле на Черно море в 48-ата минута, само че съдията остави играта да продължи. Сердюк пропусна най-чистото състояние в мача, откакто от няколко метра не съумя да преодолее Михайлов в 51-ата минута. Сула насочи много добър удар по посока вратата на Михайлов в 62-ата минута, само че вратарят на " сините " избави с опитност.

Георги Миланов изскочи на голова позиция в 72-ата минута, само че Дюлгеров избави, защото топката беше в неговия обхват. Четири минути по-късно Стефан Велев падна в наказателното поле на Левски, само че още веднъж съдията остави играта да продължи.

В 84-ата минута Филип Кръстев опитва мерника си от директен свободен удар, само че топката още веднъж не откри задачата. Цунами откри резултата за Левски, откакто засече центриране от корнер и матира Дюлгеров, пращайки топката под гредата в 85-ата минута. В добавеното време на мача отличен удар на Пабло Гарсия беше избавен от Михайлов.

Снимки: Lap.bg
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР