Левски победи Черно море с 1:0 в двубой от 1/8-финалите

...
Левски победи Черно море с 1:0 в двубой от 1/8-финалите
Коментари Харесай

Левски се промъкна към 1/4-финалите за Купата на България

Левски победи Черно море с 1:0 в дуел от 1/8-финалите в шампионата за Купата на България. Точен за "сините " беше Мартин Райнов в 24-ата минута с първото си попадение за сезона.

През първата част Черно море опита рискова офанзива още в 5-ата минута, само че ударът на Букаси с глава прати топката в навън.

В 16-ата минута Дени Алар получи топката в наказателното поле на Черно море, потърси Робърта, само че защитник на Морето мазета.

В 24-ата минута на дуела Левски откри резултата. След центриране от корнер на Живко Миланов, Ейолфсон игра с глава, топката се отклони от Станчев и попадна в Райнов, който беше прецизен от няколко метра и прати топката във вратата на Черно море.

Десет минути по-късно Букаси вкара топката в мрежата, само че гол за Черно море нямаше поради нарушаване на Димов против Райнов в офанзива.

В 37-ата минута от директен свободен удар Панайотов стреля добре под гредата, само че Миятович се оправи и мазета в корнер.

През втората част в 50-ата минута Минчев опита акробатичен удар към вратата на Миятович, само че топката не откри задачата. Левски отвърна с отлична офанзива към вратата на Черно море, само че ударът на Горанов в 61-ата минута попадна в ръцета на вратаря Митрович.

Черно море направи отлична офанзива в 64-ата минута като Андраде подаде на Букаси, който прати топката в навън след удар с глава.

В края на дуела имаше много противоречива обстановка. Нарушение на Каргас против Димов към линията на наказателното поле беше изтълкувано от съдията Николай Йорданов като директен свободен удар, а не дузпа, след осъществяването нямаше опасносто за вратаря на "сините " Миятович.

В последна сметка Левски към този момент е на 1/4-финал в шампионата.

Левски - Черно море 1:0
голмайстор: 1:0 Райнов (24)

Eто и съставите на двата тима:


Левски: Миятович, Горанов, Ейолфсон, Паулиньо (87-Рейш), Алар (47-Нашименто), Робърта (83-Петков), Каргас, Миланов, Тиам, Райнов, Иванов

Черно море: Митрович, Попов (84-Актау), Димов, Станчев, Панов, Букаси, Андраде (72-Ндонгала), Родриго Енрике, Панайотов (77-Илиев), Минчев, Иса

арбитър: Николай Йорданов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР