Левски победи Ботев Враца с 2:0 в мач от съботната

...
Левски победи Ботев Враца с 2:0 в мач от съботната
Коментари Харесай

Левски не се затрудни с Ботев Враца, въпреки пропусната дузпа

Левски победи Ботев Враца с 2:0 в мач от съботната стратегия на Първа лига. „ Сините “ взеха втори следващ триумф след историческата си серия от 11 следващи турнирни срещи без подобен.

Сблъсъкът стартира доста зле за тях, тъй като Андриан Краев пропусна дузпа. В 4-ата минута младокът застана зад топката, само че стреля настрана от вратата.

В 24-ата Цунами откри Краев, който асистира на Уелтън за 1:0. Бразилецът порази десния ъгъл на врата на гостите с прекрасен шут. Само две минути по-късно му се откри нова преференциална опция, само че не съумя да удвои.

Това въпреки всичко се случи в 40-ата минута, откакто Петрис нахлу в наказателното поле и стреля в далечния ъгъл, оставяйки беззащитен вратаря Костов. След почивката Левски продължи да владее самодейността.

Десет минути след началото на второто полувреме Уелтън се опита да трансферира стража на вратачи, само че не се оправи със задачата, останал самичък против него. В 67-ата минута Цунами центрира в наказателното поле за Ивелин Попов стреля с глава, след което последва чудесна интервенция на Костов.

Така Левски се изкачи до четвърто място с 38 точки, а Ботев Враца е на 12-ата позиция с 22 точки.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР